top of page
huge-export-container-ship-shot-from-hig

Offshore

GBS is de specialist in het onderhouden van mechanische offshore installaties

GBS in de offshore

Offshore

Voor de offshore is GBS al jaren de aangewezen partner die actief is in de diverse branches binnen de offshore waaronder de scheepsvaart, energie & booreilanden.

GBS is een full-service aanbieder van bewerkings- en engineeringsactiviteiten; van ontwerp tot uitvoer.  Naast de uitvoering van uw project, denken wij mee en dagen u uit wanneer wij vinden dat het anders, beter of sneller kan.

GBS is merkonafhankelijk en wij hebben dan ook ervaring met zo goed als alle merken wat betreft de tandwielkasten, thrusters, compressoren etc.

Scheepsvaart

Voor de scheepsvaart specialiseren wij ons op het gebied van alles dat te maken heeft met de voortstuwing van een schip.

Hierbij kunt u onder andere denken aan de volgende onderdelen:

     - Tandwielkasten (reparatie, revisie & (de-)montage)

     - Keerkoppelingen (reparatie, revisie & (de-)montage)

     - Thrusters (reparatie, revisie & (de-)montage)

     - Roerkoningen (reparatie & revisie)

Energie en booreilanden

Voor de energie en booreilanden zijn wij gespecialiseerd in alle rotating equipment.

Denkt u hierbij aan de volgende soorten equipment:

    - Tandwielkasten (reparatie, revisie & (de-)montage)

    - Pompen (reparatie, revisie & (de-)montage)

    - Compressoren (reparatie, revisie & (de-)montage)

Containerschip

Service engineers

Ons team van internationale service engineers is in staat om wereldwijd op locatie te werken met gereedschap. Onze engineers zorgen voor de uitbouw en inbouw van uw project en kunnen ook on-site machining services verrichten, zoals laserclad en kotterwerkzaamheden.

Werkplaatsen

In onze werkplaatsen gevestigd in Schiedam en Oud-Beijerland zijn wij in staat om alle onderdelen die zich in uw equipment bevinden te repareren of nieuw te produceren.

Het nieuw laten produceren van onderdelen door GBS, is iets wat u ten opzichte van de OEM'er erg veel tijdswinst kan opleveren. Het kan ook voorkomen dat de OEM'er de door u benodigde onderdelen niet meer produceert, dat is waar GBS in beeld komt.

Engineering

Met onze engineerings afdeling kan GBS bestaande onderdelen op tekening zetten en vanuit de tekening nieuw vervaardigen. Zo zijn wij in staat om bijvoorbeeld tandwielen tot 4 meter in diameter en assen tot 14 meter in lengte te produceren. Hierover vind u meer op onze pagina over machinale bewerkingen.

Open Kast 2 Klein.jpg
DSC00952_edited.jpg

Laat u adviseren door onze Sales Engineer

Neem contact op met Sean van Hamond; met zijn praktijk ervaring en zijn doelgerichte instelling is hij de juiste man voor uw project.

bottom of page