On-Site Services & Machining

Snel en vakkundig

Over On-Site Services & Machining

Helaas is niet iedere vorm van onderhoud planbaar en krijgt u soms te maken met onvoorziene omstandigheden. Deze kunnen resulteren in een aanzienlijke downtime, met alle kostengevolgen van dien. Er kunnen meerdere redenen zijn waarom On-Site services & machining een goede oplossing zijn. Zo kan een dokking enorm tijds- en kostenintensief zijn, zeker als deze ongepland is. Als het probleem dan on-site op te lossen, biedt dit grote voordelen.​ Daarnaast komt het regelmatig voor dat het door een constructie of ontwerp niet anders kan. ​

Hoe kan GBS u helpen wanneer On-Site Service gewenst is?

Meten en inspecteren

GBS kan On-Site metingen uitvoeren aan bijvoorbeeld een tandwielkast. Zo kan de oorzaak van een probleem achterhaald worden, zonder dat het gehele werktuig uit elkaar gehaald hoeft te worden en te worden getransporteerd. Dit voorkomt de risico’s die het demonteren en transporteren met zich meebrengen voor kwetsbare onderdelen.

Lasercladding

Lasercladden wordt vaak ingezet om kritische onderdelen te modificeren of repareren. Dit zijn onderdelen die vaak worden blootgesteld aan schurende en bijtende omgevingsfactoren. Deze onderdelen zijn vaak onderdeel van complexe vaste installaties. De downtime om deze installaties uit elkaar te halen is een economische zeer nadelige situatie. On-Site Lasercladden is op dat moment de perfecte oplossing. GBS heeft een On-Site laserclad installatie om deze kritische onderdelen  te servicen en downtime te reduceren.

Machining (kotteren, frezen en slijpen)

Denk hierbij aan leidingwerk, maar ook aan beschadigde pakkingen door bijvoorbeeld losgetrilde bouten. GBS kan de pakkingsvlakken snel opzuiveren door On-Site te kotteren.

Kennis en ervaring

De On-Site service engineers hebben meer dan 15 jaar ervaringen met zowel grote als kleine klussen, ze zijn  daadkrachtig; kunnen inspecties uitvoeren en in veel gevallen het probleem op locatie verhelpen.

De combinatie van analyse, lasercladden, machining en kennis maken dat GBS On-Site een sterke partner voor is, wat kan resulteren in minder downtime en minder kosten voor vervanging van onderdelen en logistieke bewegingen.