top of page
Hal bovenaf

De verbouwing

''Out with the old, in with the new''

De verbouwing van het pand

Een fabriekshal die bedrijvigheid uitstraalt doet wonderen. Frisse, lichte muren, een witte schone vloer met felle gele lijnen.

 

Een hal waar alle werkstukken en pallets recht en geordend staan. Kortom, een hal waar men als techneut binnen stapt en direct de ogen beginnen te twinkelen. Dat is wat wij willen bereiken met de verbouwing van ons pand in Schiedam.

Wanden en ramen

Door de jaren heen hebben de muren enorm veel vuil en olie opgevangen. De eerste stap in het renovatie proces was daarom het schoonmaken en het opnieuw wit schilderen van de wanden.

 

Nadat de wanden compleet gereinigd en geschilderd waren zijn wij de ramen gaan schoonmaken, deze hebben samen met de wanden door de jaren heen veel vuil en olie opgevangen, na het schoonmaken gaf dit i.c.m. de geschilderde wanden een verfrissende uitstraling aan ons pand.

DSC00221.JPG

Voor

klein verspanen hal 3

Na

Vloeren

De vloeren in het pand bestonden veelal uit houten blokken, die door de jaren heen zwart waren geworden van de hoeveelheid olie en vuil die zij hadden opgevangen.

 

Het tweede project voor het opknappen van het pand was daarom om binnen een half jaar alle vloeren te vervangen voor een mooie, lichte betonnen vloer met nieuwe lijnen en anti-slip coating.

 

Het was een project met één belangrijke voorwaarde; de klant mocht er geen consequenties van ondervinden, dus de productie mocht geen dag stil liggen.

Opruimen en rechtzetten

Een gerenoveerd en fris pand is voor iedereen een motivatie om het de uitstraling te geven die het verdiend. Daarom werden er onder de collega's collectieve afspraken gemaakt om gezamenlijk het pand op te ruimen en opgeruimd te houden.

 

Ook was iedereen het erover eens dat werkstukken en pallets zodanig kaarsrecht dienen te worden weggezet dat je er de spreekwoordelijke lineaal langs kan houden!


Dit bij elkaar draagt zijn steentje bij aan de orde en netheid die ons pand uitstraalt.

Magazijn

Om onze spullen netjes en geordend op te kunnen bergen hebben wij natuurlijk een magazijn nodig.

 

Daarom hebben wij nieuwe rekken aangeschaft en deze per stelling en schap een nummer gegeven. De producten kunnen vervolgens op de tablet, die aan de stelling is bevestigd per artikel of stelling nummer opgezocht worden.

 

Op deze manier weten wij precies waar de benodigde spullen liggen en hoeveel wij hiervan nog op voorraad hebben.

Foto album

In het fotoalbum hieronder is goed te zien wat het opknappen met het pand heeft gedaan.

 

Zo is ons nieuwe magazijn goed zichtbaar en geeft de nieuwe vloer i.c.m. de orde en netheid van het opruimen een fris beeld van onze fabriekshal.

bottom of page