Projectleiders%201%20Groot_edited.jpg

Ons team

Maak kennis met de GBS'ers die helpen uw project te laten slagen

Marlon Verdam

Account Manager

In een bedrijf vol met techneuten, is Marlon een vreemde eend in de bijt. Met zijn commerciële achtergrond is Marlon tot op het bot gericht op het tevreden stellen van onze klanten. Als hij een idee heeft om de klantgerichtheid binnen het bedrijf te verbeteren, houdt hij daaraan vast tot hij het voor elkaar krijgt.

+31 6 57 66 74 82

Gerben van Dijk

Sales Engineer

Afgestudeerd op de technische hoge school is onze ingenieur Gerben iemand die technisch onderlegd is, maar commercieel gezien ook erg sterk is. Gerben houdt ervan om alles tot op het bot uit te zoeken en zorgt dat zijn bureau leeg is wanneer hij naar huis gaat. 

+31 6 16 01 75 32

Wolter Overweg

Accountmanager Tandwielen

Door zijn ervaring en technische kennis in tandwielen, is Wolter van A tot Z betrokken bij een project. Hoewel hij bij klanten over komt als een rustige persoonlijkheid, houdt hij op de werkvloer wel van een stevige discussie. 

+31 6 52 42 19 69

Ab Minderhoud

Projectmanager

Ab staat op de werkvloer bekend als een Pietje Precies die altijd behulpzaam is. In de communicatie met Ab weet je 1 ding zeker; je hebt altijd een concreet en duidelijk antwoord na je gesprek. 

+31 6 30 59 00 68

Clifton Soebarman

Projectmanager

'Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.' Dat is het levensmotto van Clifton. Naast zijn technische projecten is Clifton ook sociaal enorm betrokken met zijn collega's.

+31 6 15 83 02 74

Cor Verkaik

Project manager

Cor weet overal wel een vinger in de pap. Als er iets is wat gedaan dient te worden en het is eigenlijk van niemand, is Cor degene die het oppakt. 

+31 6 53 72 41 05

Sean van Hamond

Sales Engineer

Sean komt regelrecht uit de techniek. Na bijna 5 jaar als technische dienst in een productiefabriek te hebben gewerkt, past Sean zijn opgedane technische kennis toe bij de sales afdeling. Stilzitten is niets voor Sean en hard werken zal altijd met een grap en een glimlach gebeuren. 

+31 6 13 32 94 66

Simon Lems

Technisch / Commercieel Manager 

Simon is zodanig technisch en praktisch onderlegd, dat hij zo een overall aan zou kunnen doen en meedraaien in de hal. Hij kan fel zijn tegen zijn collega's, maar houdt daarmee iedereen wél scherp.

+31 6 53 83 59 63

Wilfred Moraal

Productiemanager

Met een onuitputtelijke werkethiek en schat aan ervaring is Wilfred altijd degene die 's avonds het licht uit doet. Op kantoor én na de vrijdagmiddag borrel!

+31 6 53 26 19 16

Ronald Sarris

Voorman Bankwerkerij

Ronald is een service-engineer van de oude school. Naast zijn werkzaamheden bij GBS heeft hij een YouTube kanaal waar hij kennis deelt over zijn vak. Hij heeft dus echt passie voor zijn vak en kan soms enorm op details letten, echter maakt dit wel dat er altijd een kwalitatief product naar onze klanten gaat.

+31 6 46 13 55 84

Bas Bongers

Projectleider

Als je ziet hoe Bas in stressvolle situaties het overzicht behoudt, zou je zeggen dat hij meer ervaring heeft. Hij is erg leergierig, maar als je een discussie met hem aan wilt gaan heeft hij altijd zijn praatje klaar.

+31 6 46 01 81 14