top of page
Thruster.jpg

Thrusters

Uw partner in het reviseren en repareren van uw thruster

GBS Machining Services heeft veel ervaring in de reparatie van een groot aantal (type) Thrusters.

Uitdagingen bij de reparatie van thrusters

  • Door Class instanties bent u verplicht om periodiek uw thruster te inspecteren. De meeste onderdelen zijn, naar gebruik, slijtage-onderhevig en dienen dan wel gerepareerd of vervangen te worden.

  • OEM’ers hanteren vaak lange wachttijden voor service of onderdelen. Dit kan onhandig zijn, zeker als bepaald onderhoud niet te voorzien is of er onverwachts gedokt moet worden en niet alles van tevoren gepland kan worden.

  • Tussenpartijen zijn flexibel, maar hebben weliswaar vaak veel tijd nodig om de juiste gegevens van een Thruster te achterhalen om deze te repareren. GBS biedt Best of both worlds

Thruster klein1.jpg

Waarom GBS voor uw thruster?

GBS heeft de flexibiliteit van een middelgrote organisatie, maar ook de kennis en expertise van OEM’er door nauwe samenwerking. Daardoor kan reparatie op een juiste, maar ook snelle en efficiënte manier worden uitgevoerd.

GBS heeft de machinery en menselijke expertise om Thrusters van alle mogelijke groottes te repareren.

GBS begrijpt dat de Thruster cruciaal is voor uw schip en zo snel mogelijk moet worden gerepareerd. Met de mogelijkheid om in 24/7 shifts te werken zal er geen tijd verloren gaan en zult u snel mogelijk weer operationeel zijn.

GBS Kan de de- en montage van uw Thruster in eigen werkplaats volledig verzorgen.

GBS kan u uitstekend adviseren over of het economisch rendabel is om onderdelen te repareren of nieuw te vervaardigen.

Bij reparatie kan GBS pre-machineren, een laag met toeslag Lasercladden en namachineren om het onderdeel van uw Thruster weer op de juiste maatvoering te krijgen.

Als lasercladden niet meer haalbaar is door te forse slijtage/afwijking van de maatvoering, dan kan GBS het onderdeel re-engineeren en nieuw machineren. Met een eigen engineeringsafdeling wordt voorkomen dat u en GBS afhankelijk zijn van derden en absolute topsnelheid gegarandeerd kan worden.

bottom of page